opinie o nas

Malowanie szpachlowanie gipsowanie - polecam

12 maja 2018

Polecam ekipę Pana Łukasza do ścian w tym do malowania gipsowania szpachlowani itp. Panowie wykonali mi bardzo dobrze robotę w całym mieszkaniu, super. polecam! Marek Wydra

Marek Wydra Trzcianka

Kompleksowy remonty całego domu Wągrowiec

27 kwietnia 2018

Witam serdecznie Chciałbym serdecznie podziękować Panu Łukaszowi za całą wykonaną pracę i cały kompleksowy remont naszego domu. Przyznam, że byliśmy przerażeni jak mieliśmy to wszystko zacząć, ale Pan Łukasz z całą swoją ekipą zajął się praktycznie wszystkim od A do Z. Jesteśmy bardzo zadowoleni z podejścia całej firmy remontowej oraz z efektu końcowego i cen. Nie było żadnych ukrytych kosztów co nam się również podobało. Całą rodziną serdecznie polecamy tą firmę budowlaną, wszystko super!

Marcin Pachołek Wągrowiec

Malowanie tynkowanie i gładzie gipsowe - polecam

6 kwietnia 2018

Zleciłem firmie malowanie i gipsowanie ścian, gładzie gipsowe oraz dwie ścianki działowe, Robota wykonana w mgnieniu oka, szybko i niedrogo. Na pewno będę więcej razy korzystał z usług remontowych tej firmy budowlanej, super, polecam!

Karol Maczyński Wałcz

Bardzo dobra firma remontowa

3 kwietnia 2018

Jak w tytule, świetny wykonawca remontów i wykończeń wnętrz. Zleciłem już drugi remont całego mieszkania (wcześniej rodzice, teraz niedawno moje) i jestem zachwycony wykonaniem, dobre ceny, sprawnie i terminowo oraz przede wszystkim wszystko bardzo dokładnie. Polecam remonty i wykończenia tych Panów!

Mateus Buczka

Wykonanie wnętrza domu na medal

21 marca 2018

Hej wszystkim. Moja historia była bardzo prosta, przez przypadek znalazłem firmę remontową Pana Łukasza, zleciłem mu wykonanie kompleksowo remontu całego domu i tyle. Remont został wykonany dokładnie tak jak chcieliśmy, wręcz lepiej bo w wielu kwestiach nam bardzo fajnie doradzono oraz terminowo i w tej cenie jaką ustaliliśmy, bez żadnych problemów i ukrytych kosztów. Zatem wystawiam bardzo dobrą opinie i 10 na 10. Dla nas godna polecenia firma remontowo budowlana, super.

Mateusz Kamiński

płytki w łazience równo i dokładnie

5 października 2017

Panowie ułożyli mi wszystkie płytki na podłodze, na ścianach oraz na obudowach równo i dokładanie, widać fach w ręku, bardzo fajnie, polecam

Adam Kaszkowiak

panele podłogowe

17 lipca 2017

Zleciliśmy ułożenie paneli podłogowych, panele ułożone co prawda prawidłowo, ale panowie przyjechali dzień za późno oraz układali o jeden dzień za długo, a średnio lubię jak ktoś inaczej mówi a inaczej robi, 3 na 5 Barbara Muchowska

Barbara Muchowska

Dyszka

3 czerwca 2017

Wszystko ok, pełna dyszka, polecamy

klient

kompleksowy remont łazienki

20 kwietnia 2017

Remont łazienki wraz z wszystkimi płytkami, hydrauliką, elektryką przeróbkami wanną i prysznicem zrobiony tak jak chcieliśmy. Z całą rodziną jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu końcowego. Dziękujemy i pozdrawiamy

Daniel

Dobra firma

20 marca 2017

Polecam. Fachowe wykonanie na bardzo wysokim poziomie.

Anna

Sufit podwieszany plus elektryka

13 marca 2017

Zrobiliśmy nowy sufit podwieszany z kilkunastoma punktami świetlnymi, wszystko igła równe i ładne, super!

Mariola

Układanie płytek i paneli podłogowych

9 lutego 2017

Zleciłem układanie płytek podłogowych w całym salonie oraz w całym domu układanie paneli. Wszystko zrobione pod linijkę. Jestem bardzo zadowolony i bardzo polecam. Żona zachwycona z efektu końcowego.

Piotrek

Polecam

26 stycznia 2017

Polecam hydraulikę i elektrykę !

Gość

Remont domu sto na sto

15 stycznia 2017

Po wielu miesiącach w końcu mogę dodać moją opinie o firmie Lucas remonty. Prowadziliśmy naprawdę ogromną inwestycje remontowo budowlaną całego mojego domu po rodzicach. Pracy ogrom i pieniędzy również. Jednak globalnie mogę ocenić współpracę 100 na 100. Ogromna wyrozumiałość, duże zaangażowanie, terminowość i dyspozycyjność. Oczywiście fach w ręku widać gołym okiem. Oceniam współpracę i wykonany remont 100 na 100.

Adrian Makowski

Rzetelna firma - polecam!!!!

25 grudnia 2016

Rzetelna firma którą mogę śmiało polecić, mogli by być trochę tańsi dlatego wystawiam 4 gwiazdki, ogólnie polecam.

Olek D.

Opinia bardzo dobra

15 listopada 2016

Bardzo dobrze oceniam zakończenie prac, polecam !!!

Adamowski Marcin

remont kuchni 10 na 10

18 października 2016

Zrobiono mi cały remont kuchni. Moja opinia to 10 na 10 nie mam czego się doczepić. Polecam tą firmę remontowo budowlaną!!!!!

Adam

remont kuchni, łazienki salonu

6 sierpnia 2016

Daje ocenę 4 na 5 gdyż firma remontowa spóźniła się z wykonaniem remontu o całe dwa dni, umawialiśmy się inaczej wiec nie może być pełnej piątki. Jednak wykończenie kuchni, salonu i łazienki zrobione dobrze i ostatecznie wszystko zaakceptowałam.

Krystyna

malowanie tynkowanie gipsowanie ścian Trzcianka

12 czerwca 2016

Zleciłem Panom kompletny remont ścian w całym moim domu. Firma wybrana z polecenia przyjaciela. Zrobione malowanie gipsowanie i tynkowanie ścian. Wszystko bardzo dokładnie, rzetelnie i przede wszystkim terminowo. Polecam tą firmę budowlaną z Trzcianki.

Marcin Dogmalski Trzcianka

Kompleksowy remont mieszkania Chodzież

3 marca 2016

Witam wszystkim, chciałbym serdecznie polecić firmę remontowo budowlaną Lucas Remonty wszystkim z mojego rodzimego miasta Chodzieży. Przy pomocy firmy remontowej wykonałem kompleksowy remont całego mojego mieszkania, które po 15 latach naprawdę potrzebowało gruntownego remontu. Ekipa remontowa wymieniła mi dosłownie wszystko, elektrykę, hydraulikę, sufity podwieszane, malowanie tynkowanie itp. Zdecydowanie polecam wszystkie usługi remontowe tej firmy.

Tadeusz Markowski

elektrycy i hydraulicy

16 lutego 2016

Polecamy usługi hydraulika i elektryka tej firmy robią dobrze i z głową i zgodnie ze sztuką budowlana. piątka z plusem 🙂

Daro

Super firma remontowa Czarnków

30 listopada 2015

Remont małej knajpy, sprawnie i szybko, zależało mi strasznie na terminie i firma wywiązała się co do dnia, całe wykończenie wnętrz knajpy zrobione fachowo i tak jak powinno być. Super, dziękuje Właścicielowi firmy za profesjonalne podejście oraz całej ekipie za wszystkie nadgodziny i miłą atmosferę. Oczywiście polecam!

Mietek Danulski

Remont domu od a do z

5 listopada 2015

Serdecznie dziękuje firmie remontowej za wykonany kompelsowy remont całego mojego domu od A do Z. Firmę wybrałem z polecenia sąsiada (też u niego robili), wszytko tak jak ustaliliśmy, bez wymysłów, wymyślania i naciągania. Uczyciwi i rzetelni ludzie z fachem w ręku. Zrobią wszytko tak jak powinno być, równo i rzetelnie. Gorąco polecam wszystkie usługi remontowe i budowlane firmy Lucas! Super!

Ola